24.8.2014

Lupaamani varustepostauksen julkaisu vähän venyi teknillisistä ongelmista. Meillä ei ole netti toiminut pariin päivään. Tai on toiminut, mutta  nopeudet on ollu niin alhaisia että en ole viittinyt edes avata tietokonetta. Mutta tässä se nyt sit vihdoin ja viimein tulee. :)
Eli siis aikasemmin kertomani satula sopi Armille ja se nyt jää meille. Satula vaatii alleen ainakin vielä toistaiseksi memoryfoam alusen.
Satula on Cliff Barnsby Esprit.

Itse sain uudet ratsastushousut (HKM) ja Cascon champ kypärän.
Cascon kypärät on omasta mielestäni hirmu kivoja keveytensä ja istuuvuuden vuoksi. Ulkonäkö ei kypärässä kovin monia miellytä mitä olen kuullut mutta itsetykkään. Housut on HKM:n, mallia en muista nyt mutta niissä on kiva korkea vyötärö ja leveä kuminauha joka tuo tukevan tunteen. Tarkempia kuvia housuista ei ole mutta näet ne ratsastuskuvista viime postauksessa tai tän postauksen lopusta. Kaikki tavarat on Konitorista.

Sitten eiliseen ratsastukseen. Eilen käytiin taas kentällä ja tehtiin samoja asioita kuin viimeksi, eli taivutuksia ja tempon vaihteluita. Armi alkoi lopussa liikkumaan kivasti kun oltiin selvitty pikku Armeja syövästä penkistä, joka tuli vaanimaan neitiä noin puolessavälin eikä Armi millään ymmärtänyt että se ei tällä kertaa meinaa syödä sitä. Tosin joku kerta voikin jos tuommosia tyhmyyksiä alkaa esiintymään. ;)
Armin kehitys on uskomattoman nopeaa. Nyt se osaa taipua kaarteen mukaisesti mistä se ei vielä viikko sitten ymmärtänyt vielä mitään. Eilen otettiin myös laukannostoharjotuksia. Etupää ottaa askeleen laukkaa mutta takaa sen koordinaatio kyky ei riitä jatkamaan laukkaa tai sitten sillä ei ole riittävästi voimaa siihen vielä. Voi myös olla että kummallakin tekijällä on oma osansa asiaan. Omassa ratsastuksessa mun pitäisi saada nenä ylös kun hautaudun pääni kanssa hartioitten väliin. Kädet on noussut aika hyvälle tasolle verrattuna siihen mitä ne vähän aikaa sitten vielä oli.



1 kommentti:

  1. liityin lukijaksi :) http://pinjajahepat.blogspot.fi/ käy kurkkaamassa mun blogi

    VastaaPoista