15.1.2016

Tammikuu



Ollaan aikalailla tammikuun puolessa välin menossa. Joululomaohi ja täydessä arjessa taas seuraavaa lomaa kohti vai mitä? Itsellä ainakin päiväpäivältä on kesäloma enemmän mielessä.

Joululomalla Armi ei liikkunut juurikaan keliolosuhteista johtuen. Mutta kiitos -30 asteen pakkasten, on meillä vihdoin mahdollisuus liikkua säännöllisesti. Armi palasi lomaltaan juoksutuksen merkeissä ja seuraavana päivänä ratsastin kevyesti rennoksi. Siitä seurasi kolme vapaapäivää, koska itsellä meni koulussa niin myöhään. Eilen päästiin laukkailemaan pellolle hankeen ja neiti oli aivan täpinöissään, mutta eipä sillä kunto kestäny kovin kauaan laukata. Tänään se viettää ansaitun vapaapäivän, koska itselläni on taas koulujuttuja niin paljon, että en kerkeä liikuttamaan. Lauantaina suunnittelin juoksutusta ja sunnuntaille vapaapäivän, kun pakkasta luvattu taas niin paljon.

Tauon jäliltä huomasin että oma ratsastus kehittynyt parempaan suuntaan kehonhallinnan suhteen. Nykyään pystyn keventämään pienemmin, enkä irtoo satulasta aina, kun armi kettuilee. Suosittelen siis salilla käyntiä jos tuntuu olevan kehonhallinnassa ongelmia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti